Va multumim ca ne vizitati !

Ce este cu adevarat important de retinut este ca prioritatea noastra este multumirea fiecarui client. De aceea in cazul orcarei probleme, de orice natura, vom face tot ce ne sta in putinta sa o remediem pe cale amiabila si prin buna intelegere. 

Termeni si conditii de utilizare

Coman Laura Elena PFA este societatea care administreaza domeniul www.bijouxmania.ro.

Date de contact :

Coman Laura Elena PFA
Reg.Com. F40/2106/2011
CIF: RO28578951
Adresa: Al. Lunca Bradului nr.2 Bucuresti Sector 3 cod postal 032713
IBAN: RO66INGB0000999903267459
Banca: ING BANK NV
tel:0725.978.599
Mail:comenzi@bijouxmania.ro

 

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii.Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. BijouxMania.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termeni si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. BijouxMania.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Produsele prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. BijouxMania.ro poate schimba tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. 

Drepturile de autor

BijouxMania.ro este marca inregistrata a Coman Laura Elena P.F.A., avand sediul social in Municipiul Bucuresti, Aleea Lunca Bradului , nr.2, nr. de inregistrare la registrul comertului F40/2106/02.06.2011. Intregul continut al BijouxMania.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente apartinand site-ului www.BijouxMania.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) este proprietatea Coman Laura Elena P.F.A si cade sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa comenzi@BijouxMania.ro.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (nuanta, aspect, ...).

Echipa BijouxMania.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, BijouxMania.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website sunt lipsite de erori, complete si actuale. BijouxMania.ro nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul www.BijouxMania.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail comenzi@BijouxMania.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii Coman Laura Elena P.F.A dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.BijouxMania.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, Coman Laura Elena P.F.A rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Litigii

Coman Laura Elena P.F.A, proprietara a BijouxMania.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.


Lista dorințelor

Cele mai vândute

Toate produsele cele mai vândute

Magazinele noastre!

Aboneaza-te la newsletter

Categorii