Livrarea

Livrarea produselor poate fi efectuata dupa cum urmeaza :

 

  • Curier Rapid Bucuresti - 8 lei
  • Curier Rapid Tara (FAN Courier) - 18 lei

Comenzile vor fi expediate in maxim 1 zi lucratoare de la confirmarea comenzii.

Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei.

Returul

Conditii pentru returnarea produselor

 

Dorinta BijouxMania.ro este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra.

In caz contrar, conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". 

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna prin curier rapid sau prin intermediul magazinelor fizice BijouxMania, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

www.bijouxmania.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.

Toate produsele returnate trebuie sa fie într-o stare perfecta, fara a fi folosite sau fara urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale si în ambalajul original.Lista dorințelor

Cele mai vândute

Toate produsele cele mai vândute

Magazinele noastre!

Aboneaza-te la newsletter

Categorii