Bratara Argint Skull Howlit - Bijoux Mania

Bratara Argint Skull Howlit

Bratara Argint Skull Howlit

Bratara Argint Skull Howlit

Bratara realizata din mix de pietre semipretioase (howlit mat si onix mat) cu diametrul de 6 mm si craniu decorativ din argint 925. 

Bijuteria se livreaza in cutie personalizata Bijoux Mania impreuna cu certificatul de garantie.

-50%

63,00 lei

Preț redus!

31,50 lei

Adaugă în coş

Adaugă la lista de dorințe

Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.

Informații

Prezentarea produsului

Bratara realizata din mix de pietre semipretioase (howlit mat si onix mat ) cu diametrul de 6 mm si craniu decorativ din argint 925.
Elementele de inchidere sunt realizate integral din argint 925.

Pentru mai multe informatii despre cum sa asortati bijuteriile in functie de tinutele si fizionomia dumneavoastra puteti citi Ghidul asortarii.


Informatii ezoterice despre pietre

Zodiac

Inca din antichitate astrologii au asociat pietrele pretioase cu anumite semne zodiacale considerand ca prin purtarea pietrei semnului tau zodiacal, aceasta va exercita o influenta benefica asupra vietii tale.

Semnele zodiacale asociate acestei bijuterii sunt : Balanta, Gemeni, Rac, Taur, Capricorn, Fecioara, Leu , Segetator, Scorpion, Varsator

HOWLIT

"Piatră puternic calmantă. Aşezat sub pernă, este un antidot excelent pentru insomnie, îndeosebi când aceasta este cauzată de supraexcitare. Poate fi utilizat ca elixir: trebuie băut cu o oră înainte de culcare. Conecteaza la dimensiunile spirituale, permite armonizarea cu acestea şi pregateşte mintea pentru receptarea inteligenţei şi intuiţiilor.
Asistă călătoriile extracorporale şi accesarea vieţilor anterioare. Privirea focalizată pe un cristal de howlit transportă într-o altă epocă sau dimensiune. Plasat pe al treilea ochi*, oferă acces la amintirile din vieţile anterioare, inclusiv cele ale stării „intermediare" şi ale dimensiunilor spirituale. Ajutâ la precizarea ambiţiilor, spirituale şi materiale, şi la materializarea lor.

In plan psihologic, howlitul calmează şi ajută la eliminarea furiei şi mâniei necontrolate. Purtat în buzunar, absoarbe propria mânie, dar şi pe cea dirijată către ea. Permite învingerea tendinţei de a critica şi egoismul, întărind trăsâturile de caracter pozitive.
Calmează mintea şi este excelent pentru somn sau meditaţie. Favorizează comunicarea calmă şi logică, îmbunătăţeşte memoria şi stimulează dorinţa de cunoaştere.
Acest cristal calmează emoţiile putemice, mai ales pe cele ale căror cauze se găsesc în vieţile anterioare. Taie legăturile ce unesc emoţiile din trecut şi catalizatorii vieţii prezente."

ONIX
"Conferă forţă, susţine în circumstanţe dificile sau confuzionate şi în timpul perioadelor de intens stres mental sau fizic. Facilitează focalizarea energiei individului şi alinierea sa cu puterea superioară, dar şi ascensiunea în planul superior. Conduce în viitor. Datoritâ capacitaţii sale de a conferi forţă, permite preluarea frâielor destinului personal.

Promovează vigoarea, fermitatea şi vitalitatea. Permite învăţarea lecţiilor, dând încredere în sine şi făcând ca toţi să se simtă în largul lor în orice mediu.
Piatră a secretelor, oferă fiecăruia ocazia de a urma propriile sale sfaturi. Se spune că onixul păstrează amintirea celor întâmplate celui care îl poartă. Serveşte de asemenea la psihometrie, fiind benefic pentru persoanele sensibile la vibraţiile sale. Această proprietate de stocare a amintirilor fizice face onixul util pentru lucrul cu vieţile anterioare pentru vindecarea traumatismelor şi a ranilor vechi ce afectează viaţa prezentă. Un cristal de onix ţinut în mână îndreaptă atenţia către rana respectivă care va fi astfel vindecată datorită activitâţii corporale, schimbării sau terapiei cu cristale. Onixul ajută şi la tămăduirea vechilor supărări şi tristeţi.

In plan psihologic, recunoaşte şi integrează dualităţile eului. Ancoreazâ persoanele inconstante într-un mod de viaţă mai stabil şi conferă stăpânire de sine. Tonic mental care atenuează frica şi grijile copleşitoare, onixul vehiculeazâ harul inestimabil al deciziilor înţelepte.

In plan fizic, onixul favorizează absorbţia energiilor universului necesare pentru vindecare sau alte scopuri. Echilibrează energiile yin şi yang ale corpului."
Sursa :  Totul despre cristale - Judy Hall
Pentru informatii complete despre cristale si proprietatile lor va recomandam cartea 
Totul despre cristale - Judy Hall

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Bratara Argint Skull Howlit

Bratara realizata din mix de pietre semipretioase (howlit mat si onix mat) cu diametrul de 6 mm si craniu decorativ din argint 925. 

Bijuteria se livreaza in cutie personalizata Bijoux Mania impreuna cu certificatul de garantie.

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

7 alte produse din aceeași categorie:

Lista dorințelor

Cele mai vândute

Toate produsele cele mai vândute

Magazinele noastre!

Contactați-ne

Suntem disponibili de luni pana vineri intre orele 9-18.

Telefon: +4 0725.978.599

Apelați-ne

Aboneaza-te la newsletter